2 роки Януковича. Може досить?

2 роки Януковича. Може досить?

2 коментарі

Святослав Вишинський
«Лідер „Фронту змін“ Арсеній Яценюк готовий очолити Кабінет Міністрів після виборів до Верховної Ради. Про це повідомив лідер партії „Громадянська позиція“ Анатолій Гриценко в ефірі Шустер Live. „Я проводив переговори з Яценюком. Пробували говорити про об'єднання. Задаю ключове питання: Якщо після виборів в парламент, треба ж дивитися далі, буде пропозиція від Януковича очолити уряд, Яценюк погодиться? Каже: треба погодитись“.(»Українська правда", 25 листопада 2011)

«Лідер партії „Фронт змін“ Арсеній Яценюк виключив своє призначення на посаду прем'єр-міністра з ініціативи Президента Віктора Януковича. Про це він сказав в ефірі телекомпанії ТВi. „З рук Президента Януковича я не прийму ніякої посади“, — заявив він». («UkraNews», 2011-12-28)

«Яценюк є автором нового закону про вибори, нещодавно прийнятого Верховною Радою. Ним було введено змішану систему і підвищено прохідний бар'єр для партій з 3% до 5%». («UkraNews», 2011-11-26)
Михайло Шморгун
Треба розуміти, що Яценюк, Тимошенко, Кличко — нічим не краще Януковича. Вони ідуть у владу не для змін правил гри, а для того щоб очолити існуючу несправедливість. А якщо партійні прихвостні хочуть переконати в іншому — не вірте, це маніпуляція.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте